EARLY BIRD-biljetterna slut till 2019!

De rabatterade ”EARLY BIRD” biljetterna räckte bara i ett par timmar, sen var de slut. Det betyder att vi nu är i full gång med allt inför 2019 års festival och att alla tillgängliga biljetter, förutom 1-dagars som släpps senare i vår, finns ute till försäljning.

Väldigt snart kommer vi att börja annonsera ut vilka band som skall spela, samt lite fler nyheter. Att Sabaton redan är klara att spela kanske inte kommer som en större skräll, men det bör ändå nämnas i förbifarten att de är 2019 års huvudband till Lördagen.

Ett par frågor angående våra olika biljetter kom upp under dagen, och vi besvarar dem här ifall fler söker samma svar:

”Behöver man köpa biljett till förfesten om man redan köpt en 3-dagars?”
Svar: Ja, förfesten har till 2019 en egen unik biljett som alla, oavsett ålder eller vad man har köpt för övrig biljett, behöver om man vill gå.

”Är det någon åldersgräns på Förfesten?”
Svar: Nej, alla åldrar är välkomna och de som inte har fyllt 18 tar med sig en vuxen. Alla behöver biljett till förfesten, även de minsta barnen.

”Vi kommer att bo i husvagn, vilka biljetter skall jag köpa?”
Svar: Ni behöver (Alla människor) en varsin biljett inkl Camp för att komma in på samtliga av festivalen arrangerade campingytor. Dessutom behöver ert fordon på hjul en egen specialbiljett som ni hittar bland de övriga biljetterna.

”Kan man köpa enbart en Campingbiljett och festa på campingen om man inte vill gå på själva festivalen?”
Svar: Nej, ska man festa på campingen så krävs en biljett till festivalen med.

Det var allt för i dag vänner, och som sagt: Snart blir det bandsläpp!