Årets festival flyttar till 2021

Efter att ha följt utvecklingen kring Covid-19 under våren och noggrant analyserat läget både i Sverige och andra länder, är det nu bäst att ta det mycket tunga beslutet att inte genomföra årets festival, det som skulle bli vår 13:e i ordningen sedan starten 2008.

De senaste veckorna har utvecklats negativt för oss då både vårt sjukvårdsteam tvingas tacka nej att medverka, samt att hotellboende för artister och besökare saknas då hotellet vi samarbetar med valt att stänga sin verksamhet på obestämd tid. Dessutom är det många av våra bokade band som helt enkelt inte kan ta sig hit för att spela som läget i världen är just nu.

Nästa Sabaton Open Air kommer ske 4-7 Augusti 2021.

Redan nu kan vi bekräfta att många av årets band kommer flytta med oss till nästa år. Och diskussioner med övriga är i full gång.

Din redan köpta biljett gäller till 2021, eller så väljer du att få den återköpt!

👉Du väljer att behålla din biljett som då kommer att vara giltig i sin helhet till 2021 års festival, oavsett ev prishöjningar. Du som väljer detta alternativ behöver alltså inte göra någonting alls.

Eller:

👉Du väljer att få tillbaka pengarna (exkl bokningsavgiften) för din köpta biljett. Detta är såklart helt okej på alla sätt. Och absolut inte mer än rätt! Du som väljer detta alternativ kontaktar kundservice@eventim.se och erbjudandet om återköp gäller till den 29 Maj 2020.

Vi är hemskt ledsna för allt lidande och problem som virus-utbrottet innebär för alla, och i synnerhet för er som planerat ledighet och investerat i resor och boende för årets festival i Falun. 

Nu blickar vi framåt och biljetter till 2021 finns redan nu tillgängliga här på sabatonopenair.net och eventim.se