Maloney Concerts ny ägare av Sabaton Open Air.

Sabaton live I Falun under Sabaton Open Air 2018.

Maloney Concerts som erfaren och väletablerad konsertarrangör och erkänt bokningsbolag med VD:n David Maloney kliver nu in som ny ägare i festivalen Sabaton Open Air.

David Maloney är sedan många år tillbaka också Sabatons bokningsagent och tar nu nya tag för fortsatt utveckling tillsammans med Sabatons team i Falun för att driva Sabaton Open Air.

Maloney Concerts är en del av nätverket All Things Live sedan hösten 2018 som är den största oberoende aktören i Norden inom live- och underhållningsindustrin.

Det finns en känsla och kärna i Sabaton Open Air som jag alltid gillat och ett ihärdigt målmedvetet arbete har gjort att festivalen överlevt i så många år i Dalarna. Jag känner att det skall bli spännande att ihop med det fantastiska teamet i Falun fortsätta att genomföra festivalen i samma anda i många år framöver.”
David Maloney, Maloney Concerts / All Things Live

I takt med att företag växer och utvecklas så behövs alltid nytt blod, driv samt spetskunskaper. Under de kommande åren ska vi självklart fortsätta utveckla det vi påbörjade redan 2008: Att vara landets trevligaste och bekvämaste hårdrocksfestival. Med David i båten kommer vi att nå våra utstakade delmål snabbare, och kan därmed sjösätta än fler roligare ideér än förr.
Patrik Hedenström, Sabaton Open Air

Vi har känt David sen 2006 och jobbat ihop på alla evenemang i Sverige sen 2014 och det känns bara naturligt att han tar en större del i Sabatons verksamhet. Både festivalen och bandet Sabaton växer sig starkare, och därmed vår organisation samt våra nätverk.”
Pär Sundström, Sabaton

Festivalen äger i år rum mellan den 14 och 17 augusti i Falun. I år spelar förutom värdbandet Sabaton även U.D.O, Apocalyptica, Alestorm, RIOT V, Ensiferum och Candlemass.