DalaPop

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera samarbetet mellan Dalapop och Sabaton Open Air. Tillsammans vill vi ge fler lokala hårdrocksband möjlighet att visa upp sig för just er – den fantastiska publiken.

Dalapop är ett regionalt resurs- och produktionscenter för popmusik i Dalarna. De stöttar och hjälper artister, band, producenter, arrangörer m.m. att nå fler öron och att de tillsammans med Sabaton Open Air kan presentera årets förfest går precis i linje med det.

Genom vårt samarbete har vi möjligheten att hitta fler fantastiska hårdrocksband som förtjänar att spela inför en stor publik på festivalen. I år ger Dalapop er sex spelningar under onsdagen med den bästa hårdrocken från Dalarna just nu. Två av banden kommer dessutom från Kalmar respektive Norrbottens län i ett samarbete med deras kompisar på BD Pop och Talent Coach. Det gör att hårdrocksbanden från Dalarna erbjuds fina spelningar i de regionerna och får komma ut och spela inför en ännu större publik.

Så nu kör vi! Ta chansen att upptäcka ditt nya favoritband innan alla andra gör det. Och den möjligheten har ni under Sabaton Open Airs officiella förfest på onsdagen i ett samarbete mellan Dalapop och Sabaton Open Air.

Besök Dalapop här!