Vi säljer ett begränsat antal V.I.P-biljetter till Sabaton Open Air varje år. Till 2019 släpptes det totalt 200st till allmänheten och de tog slut väldigt tidigt.

I vår V.I.P träffar du likasinnade, samarbetspartners, familj & vänner till oss som arrangerar festivalen, vi som arrangerar men för tillfället inte är i tjänst, samt artister som spelar eller är inbjudna av andra anledningar.

Bild från 2017, natten innan vi öppnade…

Det som utmärker vår V.I.P är framförallt ett mysigt område på lite högre mark än scenområdet, man ser scenerna helt okej härifrån och ljudnivån är (lite beroende på vinden såklart) lite lägre så man kan umgås och kolla på band på ett helt annat sätt än nere framför scenerna.

Vi ser till att det finns tak över huvudet för de flesta som har tillträde hit, och att de dedikerade toaletterna är rena och fräscha hela tiden.

I baren hittar du ett roligare sortiment än i den vanliga baren, och om det blir kyligt på natten finns det värme inomhus på detta område.

Du som väljer att köpa en V.I.P-biljett söker helt enkelt det där lilla extra för din vistelse hos oss!

Du vill ha ett ställe att smita undan till, ett ställe att andas ut lite på och ett ställa där du kan välja att sitta till bords och ta en öl med polarna, eller ta en FatBoy-kudde och lägga dig ute i slänten och kolla ett band!

I vår V.I.P är det precis som på det övriga serveringsområdet för alkohol strikt 18 års åldersgräns som gäller.