Cyhra

Torsdag Aug 4 - 19:15

Torsdag Aug 4

Få är de band som får sin publik att gå igenom ett helt känsloregister på det sätt som CyHra gör. Ett sjukt bra sound lägger grunden för en musikalisk upplevelse. Bandets unika sammanhållning och humor riktat både mot varandra och mot publiken, får en att skratta högt. Och allvaret i flera av låttexterna berör en verkligen.

Men den främsta känslan är ändå den sammanfattande: välmåendet, då de sista tonerna klingar ut för kvällen. CyHra har tagit oss alla med storm med sin mix av tunga gitarriff och trumspel och grymma melodiösa sångslingor ända sedan debuten 2017 då de släppte ”Letters to myself” med sina självutlämnande texter. Skivan blev bl a nominerad för bästa debut på Metal Hammer Awards.

Flera turnéer senare (bl a med Sabaton i USA) har de numera satt sin stämpel även live. För det är ett rutinerat gäng, detta: Jake E, Jesper Strömblad, Euge Valovirta och Alex Landenburg. (In Flames, Shining, Amaranthe, Annihilator bara för att nämna några tidigare erfarenheter).

I sommar får du chansen att se CyHra live i Falun, missa inte det!

Som ett litet smakprov bjuder bandet på sin senaste video ”Out of my life” från kommande plattan ”No Halos In Hell” här: